Klubnyheder

Landspetanque stævne i Nykøbing Mors

12. august 2021, 21.25

I dagene 6 til 8. august deltog fire af klubbens medlemmer i Landspetanque stævnet i Nykøbing Mors

Deltagerne var Birthe Sørensen, Ruth Sønderup, Ruth Stubberup og Herbert Johansen.

Det var en rigtig fin oplevelse. 

Vi kørte hjemmefra fra fredag formiddag , holdt frokostpause lige syd for Herning, hvor madpakken blev indtaget. 

Ved 14 tiden nåede vi så vores overnatningssted - Danhostel i Nykøbing M. 

Efter indkvartering  fortsatte vi til spillepladsen og fik os indskrevet. 

Efter aftensmaden deltog vi i aftenens rødvinsturnering 

Birthe og Ruth Sø vandt deres kampe, hvilket desværre ikke lykkedes for Herbert og Ruth St., men det betød ikke så meget vinen vi spillede  blev drukket i hyggeligt samvær.   Så var stemningen lagt. 

Lørdagen blev brugt til dyst mellem holdene, med 6 spillere fra forskellige klubber i hele landet.  Hvert hold fik et landenavn. Det var et skrapt selskab vi var landet i. Heldigvis kom jeg på stærkt hold, der endte på 2. pladsen, præmien et flot, stort rødvinsglas. 

Om søndagen deltog vi i en doubleturnering. Birthe og Ruth Sø landede lidt nede i rækkerne, hvorimod det gik bedre for Herbert og Ruth St. der startede med at vinde de første 4 kampe og så skulle dermed spille om førstepladsen. Desværre tabte vi denne kamp 13 - 10 og på grund af en lidt dårlig score røg vi ned på 8 pladsen  

lidt skuffende var det, men da vi havde sundet os lidt var vi faktisk stolte af denne 8 plads ud af 48 ret stærke hold. Vejrmæssig oplevede vi det hele sol, regn og tordenvejr, men vi var alle enige om, at det havde været en kanon oplevelse at være med.