Klubnyheder

Bliv medlem i Bov If Petanque

3. marts 2020, 11.17

Få en god oplevelse, bliv petanque spiller i Bov If Petanque!

Hvordan?

Mød op på banerne ved Tennisklubhuset, Tværgade 11, Padborg  enten mandag formiddag kl, 10,00 eller tirsdag eftermiddag  kl. 14.00 eller torsdag kl, 18.30 (fra 1. maj) Man kan deltage , når man har lyst-ingen tilmelding-mød bare op. har du ingen kugler låner du bare af foreningen indtil du ser om det er noget for dig. Alle kan være med om du er tyve eller halvfems, om du er kvinde eller mand. Hvad med regler osv?  Ingen problemer overhovedet, du bliver mødt af en stor del af klubbens 40 medlemmer, der aller er klar til at vise spillet og forklare reglerne. Kontingentet er overkommeligt de tre første gange er gratis, derefter koster det 200 kr. gældende for et helt år. 

Ja vi spiller hele året, hvis man har lyst. dog kan høj sne være en hindring, men det er jo nok historie.  Til dette spil kan man altid klæde sig efter forholdende - T shirts om sommeren og tyk vinterfrakke om vinteren, regner det er det godt med et regn sæt, 

Hver tirsdag afsluttes spillet med med en kop kaffe og et stykke kage, vi vægter den sociale hygge højt.

Mød nu bare op , man er også velkommen til at kikke på, inden man går i gang. Jeg håber der er nogle der har lyst.  Jeg svarer gerne på spørgsmål på 40682026.

På afdelingens vegne

Herbert Johansen