Klubnyheder

100 året for genforeningen.

4. marts 2020, 09.48

I udvalgs-bestyrelsen har vi besluttet, at vi også vil være med i festlighederne i forbindelse med 100-års jubilæet for genforeningen.

Vi inviterer petanquespillere fra alle klubberne i grænseområdet både nord og syd for  grænsen  til at møde op på vores baner, der jo ligge klos op af den grænse, der blev lagt her for hundrede år siden.  Invitationen går på, at vi mødes den første tirsdag i hver måned resten af 2020  til en hyggelig dyst i et såkaldt "Åbent" præmiespil, hvor der spilles med hinanden og mod hinanden på kryds og tværs. 

Til det første arrangement mødte 49 spillere fra nær og fjern op. Vi dystede om 14 præmier, drak en kop kaffe og spiste en ostemad. Da vi kun kan være 35 i klubhuset blev det lidt på skift og heldigvis var vejret jo så godt at vi også kunne benytte den udendørs terrasse, alle var jo varmt påklædt.  

Ud over disse tirsdage, har vi også sagt ja til at spille en såkaldt "landskamp" mod vores venner HKUF,  Harrislee den 11 maj. Denne finder sted på parkeringespladsen ved grænsen i Kruså  i  forbindelse med at DGI  Sønderjyllands-stafetten  da passerer her. Denne dag vil flere Bov IF- afdelinger deltage i festlighederne 

De fjorten vindere, fra tirsdagens spil var: 

Karin Biel, Georg Ahrendt, Annegrete Jørgensen ,Ruth Stubberup,  Else Marie Petersen , Kitty Vilstrup, Conny Wolf, Ib  Biel,  Bente Poulsen, Jytte Matthiesen, Herbert Johansen, Dieter Küger, Lis Johansen og Peter M. Christiansen